Our testimonials

Joke - keukenmedewerker

Nous sommes une équipe soudée qui travaille très bien ensemble. Tous les jours, chacun d’entre nous donne le meilleur de lui-même.
 

Joke Vannieuwenhuyse is sinds 8 jaar een vaste waarde in ons bedrijfsrestaurant. Ze begon er als keukenmedewerkster om nadien als keukenverantwoordelijke aangesteld te worden. Wie er vaak een maaltijd gaat nuttigen kent ongetwijfeld haar gezicht, maar ook dat van alle keukenmedewerkers: Hilde, Joke, Hazel en Zohré. 

Joke, wat kan het personeel of onze externe medewerkers verkrijgen in het bedrijfsrestaurant?
We zijn open vanaf 7u15 voor het ontbijt. Voor de middagmalen kan men langskomen vanaf 11u tot 13u45. Elke dag is er verse groentensoep, een huisbereide dagschotel en een dessert van de dag. Belegde broodjes en koude schotels zijn ook te verkrijgen op bestelling. Elke dag staat er iets anders op het menu, en we merken dat de mensen dit wel weten te appreciëren. Vanzelfsprekend is iedereen ook welkom om zijn/haar boterhammen mee te nemen. Er staan hiervoor meerdere microgolfovens ter beschikking indien nodig. Bovendien kan men op maandag onze eigen producten een score geven, en maken ze zelfs kans om hiermee een gratis maaltijd te winnen!

Wat komt er naast het eten bereiden nog bij kijken?
Ik zorg voor de bestellingen, het goedkeuren van facturen en ga na of er van alles voldoende voorraad is. Met maaltijden of verse producten kan je je niet permitteren veel overschotten of grote tekorten te hebben. Wat over is proberen we te hergebruiken. De dagsoep wordt bv. gemaakt op basis van de groenten die de dag eerder op het menu stonden. Elke medewerkster heeft haar vaste taken, maar iedereen kan inspringen waar nodig. Als je weet dat we gemiddeld zo’n 200 bezoekers per dag hebben, waarvan er 100 dagschotels gegeten worden, hebben we ons team van 5 fulltime medewerkers zeer hard nodig. Bovendien wordt alles vers gemaakt. Ook verzorgen we de menu’s voor externe bezoeken zoals klanten en bezoekers voor rondleidingen, bedenken en creëren we recepten om online te plaatsen en verzorgen we uiteraard ook alle personeelsevenementen.

Is er nog iets dat je ons zeker wil meegeven Joke?
Hiervoor zou ik mij graag willen richten tot mijn team. Elk van hen verdient het om in de kijker gezet te worden want iedereen geeft elke dag het beste van zichzelf. Dit artikel gaat dus niet enkel over mezelf en mijn job, maar over ons allemaal. We zijn een zeer goede equipe en daar mogen we terecht trots op zijn!

Zeer mooie woorden Joke, die hechtheid stralen jullie zeker uit. Bedankt!